online lezen  |  afmelden
Upiva
 
Nog een week tot de aftrap!
Beste relatie,

Nog een week en dan start de zorgcampagne weer. Want uiterlijk 12 november moeten alle zorgverzekeraars hun premies en kortingen bekend hebben gemaakt. Wij hebben er ontzettend veel zin in! Onze zorgmedewerkers staan u graag te woord om ondersteuning te bieden in deze drukke, maar zeker interessante periode.

TPC-pagina
Van onze samenwerkende zorgverzekeraars hebben we vrijwel alle benodigde informatie binnen. Klik op de 'Lees meer'-button om naar onze speciale TPC-pagina te gaan met de betreffende overzichten. Deze zullen uiterlijk 12 november helemaal compleet zijn.

Op deze pagina vindt u ook overige benodigdheden die u ondersteunen tijdens uw zorgcampagne!

Bereikbaarheid
Onze zorgadviseurs staan u en uw relaties graag te woord. Als adviseur kunt u uw vragen stellen per telefoon (088 - 000 8320) of e-mail (zorg@upiva.nl).

Speciaal nummer voor uw relaties
Uw relaties kunnen terecht bij onze zorgadviseurs van ons klantcontact center (088 - 000 8333).


Wij wensen u alvast een fantastische zorgperiode toe! Houd de komende weken zeker onze nieuwsflitsen in de gaten voor meer informatie.

Met vriendelijke groet,

Jan-Pieter Cnossen, UPIVA
Lees meer    »
 
MijnUPIVA: alle vergelijkers
De links van uw zorgvergelijker(s) zijn exact hetzelfde als die van vorig jaar (en het jaar ervoor). Heeft u deze al gedeeld via uw website, helemaal goed! Als de kortingen zijn ingeregeld in ons systeem (om en nabij 12 november a.s.) worden de vergelijkers automatisch up to date gemaakt.

MijnUPIVA
Heeft u de link(s) van vorig jaar niet meer? Dan kunt u deze terugvinden in de MijnUPIVA-omgeving. Ga dan naar mijn.upiva.nl om in te loggen.

Wij hebben hier speciaal een handleiding voor gemaakt. Bij punt 6 hebben we de zorgvergelijkers/microsites genoemd.

Problemen met inloggen?
Heeft u problemen met inloggen? Neemt u dan contact met ons op!
 
Foutieve brief Avéro
Zorgverzekeraar Avéro Achmea heeft verzekerden, die vanwege het verdwijnen van het label overgaan naar Zilveren Kruis, vorige week een brief verstuurd. In deze brief stond echter dat de korting per 1 januari 2020 komt te vervallen, terwijl dit niet voor alle verzekerden het geval is. 

UPIVA heeft navraag gedaan bij Avéro en de zorgverzekeraar geeft aan dat de verzekerden die foutief een brief hebben ontvangen hier a.s. vrijdag een rectificatiebrief van ontvangen.
 
Archief - belangrijke berichten zorgcampagne

Hier leest u belangrijke berichten voor uw zorgcampagne die we eerder hebben gecommuniceerd: 

Prinsjesdag 2019: wat verandert er volgend jaar?
Het belang van een collectieve zorgverzekering
Handleiding zorgvergelijker
Avéro Achmea wordt Zilveren Kruis

088 - 000 83 20
 
zorg@upiva.nl
 
www.upiva.nl
Profiel wijzigen
 
Afmelden
 
Disclaimer
Volg ons via:
Facebook
 
Linkedin
U ontvangt deze mail op